Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se nya fantastiska bilden på prinsessan Leonore

16 maj, 2016, 16:22
AvJohanna Lejon
Två år fyllda. Och massor av spring i benen. Här är Madeleines nya bild på dottern Leonore.
Annons
Leonore

Under måndagseftermiddagen la prinsessan Madeleine ut en ny bild på dottern Leonore på sin Facebook-sida. “Our little adventurer who never sits still!“, skriver prinsessan som bildtext till den söta bilden på lillsessan. “Vår lilla äventyrare som aldrig sitter still”. På bilden syns prinsessan Leonore i rosa tunn dunjacka, blå jeans och en söt rosett i håret. Hon är i full färd med att klättra i träd. I skrivande stund har bilden legat ute i 45 minuter men har ändå hunnit få över 9000 “gilla”-markeringar. “Den lilla prinsessan är söt som en docka”, skriver någon i kommentarsfältet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Att prinsessan Leonore har spring i benen vet vi sedan tidigare. Vi minns nog alla hur hon sprang fram och tillbaka på lillebor Nicolas dop i oktober, och vägrade att sitta still. Helt bedårande.

Av Johanna Lejon

Foto: Prinsessan Madeleines Facebook

 

 

Annons