Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se nya fantastiska bilderna på Alexander

19 apr, 2017, 08:55
author Margareta
Margareta
Hurra för dagens ettåring!
Annons

Prins Alexander fyller i dag ett år gammal och kommer att firas privat av familj och vänner. Men föräldrarna prins Carl Philip och prinsessan Sofia bjuder oss dessutom på nya bilder på Alexander. Extra roligt eftersom vi under året fått se prinsen vid ytterst få tillfällen!

På den andra bilden ser vi illa prins Alexander sittandes på en stol helt själv med en present. Bilden är tagen av pappa prins Carl Philip.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På den tredje bilden syns det att prins Alexander fått tänder! Hur gulligt som helst med de två små tänderna i underkäken.

Foto Kungahuset/Erika Gerdemark/prins Carl Philip

Annons