Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se nya härliga släktbilden från det danska besöket

30 maj, 2017, 14:17
author Margareta
Margareta
De trivs verkligen tillsammans!
Annons

Det har skrattats rejält de senaste dagarna. Och under dagens lunch fortsatte den kungligt härliga stämningen.

Kronprinsparet Mary och Frederik är i Stockholm för att representera tillsammans med kronprinsessparet Victoria och Daniel. Och det märks att gänget inte bara är släktingar utan dessutom nära vänner som har roligt ihop.

Och inför dagens lunch, då större delen av den svenska kungafamiljen bjöd in Mary och Frederik till Kungliga slottet, fick vi uppleva den skrattfyllda stämningen ännu en gång. Kronprins Frederik skrattade så att han fick ta sig för ansiktet, prinsessan Sofia och prins Daniel delade ett gäng roade blickar och inte ens drottning Silvia kunde hålla sig för att skratt. En glad stämning som fångades på flera roliga bilder!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto IBL

Annons