Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se prinsessan Madeleines nya privata bild

07 feb, 2019, 18:55
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
Det var ett tag sedan vi såg henne sist men nu äntligen är prinsessan Madeleine tillbaka på svensk mark igen! På Instagram har hon delat en ny bild på sig själv.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine är i Sverige för att fira mamma Silvias barnrättsorganisation Childhood som fyller 20 år. Madeleine och Silvia startade torsdagen med ett Childhood-möte på organisationens huvudkontor i Vasastan, Stockholm. Familjen har hon lämnat kvar i Miami så det blir ett blixtbesök för prinsessan. Och trots tidsskillnaden såg Madeleine riktigt pigg och fräsch ut i sin eleganta Chanel-inspirerande dräktjacka och vita krispiga skjorta.

Ikväll väntar en middag som prinsessan Madeleine har arrangerat tillsammans med sina väninnor. Och som Svensk Damtidning tidigare berättat kommer även kung Carl Gustaf och prins Carl Philip att göra entré. Så roligt! Svensk Damtidning är redan på plats utanför Tyrol dit gästerna alldeles strax anländer. Fortsätt följ vår bevakning på sajt och sociala medier!

Läs mer:

Samtidigt i Florida! Därför följer inte Chris med på Madeleines Childhood-middag

Vi avslöjar! Så blir prinsessan Madeleines blixtvisit i Stockholm

Prinsessan Madeleines Florida – här lever hon sitt liv

Foto: TT och prinsessan Madeleine

Annons