Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se Victoria och Daniels gulliga selfie till Estelle

07 apr, 2017, 10:15
author Margareta
Margareta
Fantastisk bild!
Annons

Under torsdagen kunde vi berätta att kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte SVT – helt utan att de berättat om det i den kungliga kalendern.

Paret fick bland annat möta Bolibompadraken och redan under draken berättade källor att paret hade tagit en selfie med draken för att kunna visa Estelle senare på kvällen. Prinsessan Estelle ska vara ett stort fan av draken. Och nu kan vi visa selfien. Det är Kalle Brunelius, redaktör och producent på Barnkanalen, som förevigade stunden då prins Daniel tog upp mobilen med Estelle-skalet och tog en selfie till dottern.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto Instagram, IBL

Annons