Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se videoklippet! PR-succé på kälke

19 dec, 2017, 14:39
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
Far och son åker snowracer.
Annons

Efter julledigheten med familjen rivstartar prins Daniel det nya året med nya uppdrag! I januari åker han bland annat till Eskilstuna för att besöka Generation Peps samarbetspartners STIGA sports.

Läs mer: Så ska kungafamiljen fira jul och nyår

Generation Pep är som bekant Victorias och Daniels ideella organisation som uppmuntrar barn och unga att röra på sig. Och det märker man på kronprinsessfamiljen som ofta är ute i naturen och motionerar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nyligen publicerade hovet en julhälsning från Haga slott där vi får se prins Daniel och lillprins Oscar i pulkabacken. Snowracern som de åker på kommer från STIGA sports och ser ut att vara i modellen Snowracer SX Pro.

Läs mer: Därifrån kommer Estelle och Oscars juloutfits

– Det är alltid bra när barn är ute och rör på sig. Att prins Oscar åker på en STIGA snowracer tycker vi är jättekul i och med att vi är ett svenskt företag, berättar Josefine Brögger, PR-ansvarig på STIGA sports.

Se kronprinsessfamiljens julhälsning nedan:

Läs mer: Här är de kungliga julklippen vi minns!

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons