Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvia är Sveriges power-drottning!

12 dec, 2014, 10:05
author
Annons
Silvia-4

Drottning Silvias arbetstempo är imponerande och orkar mer än de flesta. Vi har kartlagt hennes fullspäckade schema!

Pliktrogna Silvia reser kors och tvärs – inte bara i kungariket Sverige utan även utomlands för att hinna med allt hon ska göra.

Silvia

Ett intensivt arbetsschema har vår drottning och hon har genom åren klarat av allt med glans! Man kan ju fråga sig hur hon orkar egentligen?

Annons
silvia-carl-gustaf-ste-1

Drottningen har haft en enda sjukdag under hösten – och det var en akut matförgiftning under statsbesöket i Frankrike. Redan dagen därpå var hon på benen igen!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Silvia

Inte nog med det. Silvia reste hem och bara timmar senare var hon i Tyskland för att vara med vid ”A Heart For Children” i Berlin, som ni ser på bilden ovan.

Annons
kungaparet-ste

Bara under senaste månaden har drottning Silvia rest mycket. Den 13 november besökte drottningen i Förenade Arabemiraten och Dubai för att närvara vid regionalt “Global Child Forum”.

Silvia3

Väl hemma igen hann Silvia att delta i en diplomatmottagning på slottet, en middag hos Frankrikes ambassadör, en minnesstund för prinsessan Kristine i Drottningholms slottskyrka, ett styrelsemöte för Mentor, träffa Islands ambassadör, luncha med riksdagens förutvarande talmän och en kungamiddag på slottet innan hon for över Atlanten.

Annons
silvia-fb

I New York den 21 november, höll drottningen tal med anledning av 25-årsfirandet av barnkonventionen. Fyra dagar senare landade drottningen i Kerkrade i Nederländerna för att dela ut pris.

silvia-ste-4

Efter besöket i Frankrike, har nu drottningen återigen åkt till Tyskland för att dagen därpå vara i Stockholm igen.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press, IBL, Stella Pictures, Lotta Axing/Swedish Photo Crew

Annons