Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvia har kommit med trist besked till Eva O'Neill – här blir det så tydligt

11 okt, 2024, 16:00
Nya bilderna på Eva O'Neill visar sanningen – efter lyckan med drottning Silvia.
Annons

Chris O'Neills mamma Eva O'Neill brukar kallas för ett societetslejon av rang. Därför är det ganska märkligt att hon, med sin berömda societetsstämpel, sällan syns glänsa sig i det kungliga rampljuset.

7 saker du inte visste om Eva O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Likt sin son har hon visat sig skicklig på att ducka kamerablixtarna och tycks vara totalt ointresserad av att synas i offentligheten, trots att hennes son är gift med en prinsessa.

Däremot vet vi att man alltid kan räkna med Eva när hon väl dyker upp. Hon brukar vara en av dem som strålar mest, iklädd vackra kreationer som får en att gapa av avund.

Annons
Eva O'Neill
Chris O'Neills mamma Eva O'Neill är ett societetslejon av rang. Fredrik Sandberg/TT

Silvias och Evas relation

Det tillhör inte vanligheterna att se Eva O'Neill i den kungliga världen, men det är ingen hemlighet att hon har en mycket fin relation till drottning Silvia och var så klart en självklar gäst när Sveriges drottning firade 80 år förra året.

Eva O'Neill var även på plats när kungen firade 50 år på tronen. Silvia och kungen har i sin tur besökt Amadeus Weekend på Salzburg Festival, som arrangeras av Eva, i Österrike flera gånger.

Annons

Silvia och Eva har aldrig pratat öppet om sin fina relation, men det är alldeles uppenbart att de trivs i varandras sällskap och under åren har de fångats på flera bilder tillsammans.

Silvias trista besked

Den 24 augusti anordnades årets Salzburg-festival. Chris O'Neill dök upp festklädd i kostym och med ett brett leende på läpparna.

Dessvärre syntes prinsessan Madeleine till. Inte heller kungen och Silvia verkade vara på plats den här gången, något som så klart Eva hade önskat.

Annons

Det som är positivt med traditionsenliga Salzburg-festivalen är att den arrangeras även nästa år. Kanske har Silvia och kungen då en lucka i kalendern som gör att de, som så många gånger förr, kan vara på plats för att stråla tillsammans med societetslejonet Eva O'Neill?

Drottning Silvia och Eva O'Neill
Drottning Silvia och Eva O'Neill. SplashNews.com

Foto: TT

Annons