Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvia och Sofia – lika som bär!

09 mar, 2017, 16:01
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Vad säger ni?
Annons

Vi har sagt det förut och nu har vi anledning att säga det igen. Prinsessan Sofia är verkligen en kopia av sin svärmor drottning Silvia i samma ålder. Titta bara på bilderna ovan! Silvia-bilden är fotograferad i Innsbruck vintern 1974 när drottningen var 31 år gammal. Bilden på Sofia , 32, togs under torsdagen är hon invigde Nya Södertälje sjukhus.

Visst är det nästan som att se en Silvia-kopia när man tittar på Sofia som nu färgat sitt långa hår i en mörkare nyans och kammat det i mittbena. Men utseendet är inte allt som gör att de påminner om varandra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Personlighetsmässigt är de också väldigt lika, säger vår reporter Margareta Gotthardsson som följt prinsessan Sofias besök i Södertälje.

Margareta bevakade också drottningens besök i Polen förra veckan.

– Ute på uppdrag märks det att båda är väldigt engagerade och Sofia ställer precis som drottningen många frågor, säger hon.

Foto: Stella Pictures, IBL.

 

Annons