Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvia om Estelles relation till prins Oscar: "Speciell"

31 maj, 2016, 07:00
AvJohanna Lejon
Det var i söndags, under Childhood-dagen på Gröna Lund, som drottning Silvia passade på att avslöja hur prinsessan Estelle är som storasyster.
Annons
Estelle-Oscar

Det är Expressen som fått en intervju med drottning Silvia, i samband med Childhood-dagen på Gröna Lund i helgen. I intervjun berättar Silvia om sina barnbarn, och om Estelles relation till lillebror Oscar.

– Hon är speciell förstås. Hon är beskyddande och väldigt söt mot honom. Det känns tryggt när man se de två tillsammans, säger drottningen.

Det skiljer fyra år mellan prins Oscar och prinsessan Estelle. Kanske kommer hon ta samma roll som den roll som kronprinsessan Victoria tog då hon fick syskon. Rollen som en slags “extra-mamma”?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Kungahuset

Annons