Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvia talade om sin oro för mobiler och datorer

20 maj, 2014, 08:16
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
silvia-4-ste

Drottning Silvia har ställt upp för en intervju med DN Lördag, där talar hon om den moderna tekniken och vad den kan föra med sig.

Under måndagen kom drottning Silvia till Münchenbryggeriet i Stockholm för att vara med om öppnandet av 4th World Forum Against Drugs. Där höll hon också ett tal om problemet med narkotika, ni ser en bild från den dagen här i artikeln. Men under helgen har hon pratat om demensvården i Sverige och sin egen tid som drottning i Sverige i en en uppmärksammad intervju för Dagens Nyheter Lördag.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
silvia-3-ste

I intervjun berättade drottning Silvia även om sin oro för vad som kan hända med dagens unga, med tanke på användandet av datorer och mobiltelefoner. Drottningen undrar hur det kommer att påverka deras hjärnor och säger att hon gärna skulle vilja tala med en hjärnexpert om detta.

silivia-ste

 

Drottning Silvia höll ett tal under World Forum Against Drugs. Men hon engagerar sig även i it-frågan.

– Det blir så märkligt. Snart sköts allt från internet. Man behöver inga människor längre. Vad händer med empatin? Jag är lite orolig för Estelle. Nu är hon underbar, söt och så harmonisk. Men hur mycket påverkar den här utvecklingen henne? säger drottning Silvia i Dagens Nyheter Lördag.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons