Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvia: "Vi ska ta hand om dem som en gång tagit hand om oss"

21 sep, 2017, 14:59
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
Höll tal om hjärtefrågan.
Annons

Idag höll drottningen ett berörande tal om den åldrande befolkningen under Nobel Forumet i Stockholm. Hon pratade bland annat om äldrevården och betonade vikten av att ta hand om våra äldre.

Vi måste se till att vårt samhälle inte bara åldras, men åldras med värdighet – att det finns plats för de äldre och att deras behov respekteras. (…) Vi ska ta hand om dem som en gång tog hand om oss: det är en universell mänsklig drivkraft som förenar oss över länder och kulturer. Med detta som vårt gemensamma mål tror jag att vi har mycket att vinna genom att lära av varandra.” 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL

 

 

 

Annons