Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvias känslosamma möte: "Oerhört charmigt"

22 jun, 2016, 09:23
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
I helgen firade kungaparet 40-årig bröllopsdag men på måndagen ryckte drottningen återigen ut i tjänst. Se bilderna när hon besökte Ågrenska i Göteborg!
Annons
silvia1 tommy holl

Drottning Silvias besök på Ågrenska, utanför Göteborg, blev en känslosam historia. Centrumet fungerar som en mötesplats för barn och vuxna med funktionshinder och drottningen var där för att inviga det så kallade “Stenhuset”.

– Ingen som inte har barn med ett handikapp kan sätta sig in i den situationen, sa hon till Expressen.
Under besöket fick Silvia en guidad tur i lokalerna och väl framme i det stora samlingsrummet blev det kramkalas! Bland annat med Emil, 9, som presentade drottningen med en teckning.

– När lille Emil hade satt sig igen kom han på att han hade glömt att visa vad som fanns på baksidan. Det var en jättefin teckning på kungen. Det var oerhört charmigt, berättade Silvia. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi har valt ut de bästa bilderna från besöket:

 

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto: Tommy Holl

Annons