Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvias överraskande vädjan till Victoria och Sofia: Jobba mindre!

03 dec, 2015, 09:20
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
silvia-ao

Drottning Silvia är rädd för kronprinsessan Victorias och prinsessan Sofias hälsa, nu när de bägge är gravida. Hon säger:

– De måste ta det mer lugnt och tänka på hälsan. Jag försöker bromsa dem.

Victoria-vinkar-ste

Kronprinsessan väntar sitt och maken prins Daniels andra barn som enligt hovet ska komma i början mars nästa år. Sofia och Carl Philip ska få sitt första barn i början på april, då blir också Silvia farmor för första gången.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I en ny intervju med Expressen säger hon:

– Jag är oerhört glad och tacksam att de väntar barn. De mår förträffligt bra och båda känner sig starka, men jag försöker bromsa dem lite, menar drottningen.

sofia-carl-philip-ste

Kronprinsessan Victoria mår bra och är aktiv, precis som prinsessan Sofia.

– Men jag tycker ändå att båda kanske borde tänka på att ta det lite lugnare, det är mitt råd. Jag tycker också att de ska skära ner på takten när det gäller resor och sådant. Och att möta för många människor nu när det är en massa baciller och vinter. Ta det lugnt helt enkelt och tänka mer på hälsan, säger drottning Silvia till Expressen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press, Stella Pictures

Annons