Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvias personliga tal i Brasilien: "Väldigt speciellt för mig"

06 apr, 2017, 09:27
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Spännande att höra hur hennes engagemang började!
Annons

Kungaparet är på plats i Brasilien, platsen där drottning Silvia tillbringade delar av sin barndom. Värdpar för besöket är president Michel Temer och hans hustru Marcela och de, och det brasilianska folket, har tagit emot kungaparet med öppna armar. Under tisdagen deltog de i Global Child Forum som vill uppmuntra företagsledare att respektera och stödja barns rättigheter.

Forumet skapades av kungafamiljen år 2009 och barns rätt är ju som bekant ett ämne som ligger Silvia väldigt varmt om hjärtat. Därför föll det sig naturligt att hon avslutade forumet med ett personligt tal.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det här är ett väldigt speciellt forum för mig. Som ni kanske vet så tillbringade jag delar av min barndom här i Brasilien. Dessutom var det här som mitt engagemang för barns rättigheter väcktes.

Här kan du läsa talet i sin helhet!

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons