Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sista natten som ogifta för Victoria och Daniel...

18 jun, 2010, 18:05
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-daniel-stadshuset

Imorgon gäller det – Daniel och Victoria blir äntligen man och hustru! Men vi kan inte låta bli att fundera på hur våra blivande äkta makar väljer att spendera sin sista natt som ogifta?

Hur moderna vi än är idag så väljer många par att sova åtskilda natten innan bröllopet och mötas upp först vid kyrkan. Hur drottning Silvia och kung Carl Gustaf valde att tillbringa sista natten innan deras bröllop vet vi inte, men vi kan nästan lova att de sov skilda åt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kommer Victoria att tillbringa sista natten som ogift på egen hand?
Kommer Victoria att tillbringa sista natten som ogift på egen hand?

Fäst vid traditioner

Hur Victoria och Daniel kommer att göra vet vi inte heller. Men eftersom Victoria är fäst vid traditioner misstänker vi att de kommer att sova separerade. Bruden lär behöva sin egen våning i morgon. Att göra sig i ordning för ett bröllop tar ofta lång tid – framförallt ett där hela världen tittar på.

Annons

Hektiskt schema

Ett drömscenario för Daniel vore kanske att spendera sista natten i sitt gamla pojkrum i Ockelbo. Där skulle han i lugn och ro kunna fundera på hur han tog sig från ett liv som en vanlig grabb i ett litet samhälle i Hälsingland till att bli prins av Sverige – vilken resa! Men med kronprinsessparets schema i afton tror vi knappast att det är möjligt. Ikväll bjuds de på konsert i Konserthuset och efterfest på Café Opera. Att hasta fram och tillbaka till Ockelbo lär det inte finnas tid till. Var och hur Victoria och Daniel nu väljer att spendera sista kvällen som ogifta önskar vi dem en riktigt god sömn!

Läs mer här:

Här bor bröllopsgästerna ››

Victorias och Daniels bröllop ››

Victorias och Daniels privata bröllopsfest höll på hela natten lång ››

Här ser du bäst och mest under bröllopsdagen ››

Av Madeleine Nyberg

Foto: Scanpix, All Over Press

Annons