Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Skepp ohoj, Daniel!

01 sep, 2011, 10:24
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Skepp ohoj, älskling! Här får Daniel en liten båttur i Göteborg, medan Victoria hejar på från land.

Temat för kronprinsessparets dag i Göteborg igår var “En god hälsa för alla”. Passande då ju kronprinsessparet har ett starkt engagemang i frågor som rör unga, utanförskap och hälsa.

Annons

Båttur

Efter bland annat besök på Botaniska trädgården, se vår tidigare artikel, fick Daniel en båttur med Göteborgs Kungliga SegelSällskap, som bedriver seglingsverksamhet för ungdomar med funktionsnedsättning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria valde att titta på från land. Men sedan fick även hon åka båt  – med m/s Walona för middag ute på Ving, som avslutade dagen. Det var när kronprinsessan Victoria och prins Daniel gifte sig förra året som de av Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen och länsstyrelsen fick en Göteborgsdag i bröllopspresent.

Läs även

Victoria-och-Daniel-besökte-Botaniska-trädgården››

Victoria-och-Daniel-på-Polarprisgalan››

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Allover Press

Annons