Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Skiljer sig efter fem år som gifta – tecknet på att något var fel

16 jul, 2024, 16:00
Furstinnan Charlene, Charlotte Casiraghi och furst Albert
Monacos furstefamilj fortsätta skapa rubriker – denna gång är skilsmässa på tapeten. Och det har funnits tecken på att allt kanske inte står rätt till...
Annons
Sanningen om furst Albert och Victoria Silvstedts relationBrand logo
Sanningen om furst Albert och Victoria Silvstedts relation

Furstefamiljen i Monaco är en ständig källa till fascination och nu senast är det en beryktad skilsmässa som får det att surras.

Det var i början av året som fransk press, bland andra Voici, skrev att furst Alberts systerdotter Charlotte Casiraghi skiljer sig från maken Dimitri Rassam.

Sedan dess har alla ögon varit riktade mot prinsessdottern som ännu inte själv kommenterat uppgifterna, men Dimitri, han lyser med sin frånvaro vid hennes sida...

Tecknet på att allt inte står rätt till

Det gick ett sus genom Monaco när uppgifterna om Charlotte och Dimitri kom ut. Paret gifte sig ju under extravaganta former 2019 under två ceremonier, och har alltid strålat när de stått sida vid sida.

Annons

I alla fall fram till förra hösten. Närmare bestämt oktober, då Charlotte och Dimitri senast fångades på en bild tillsammans.

Sedan dess har de gått på offentliga tillställningar utan varandra. Så som när de båda syntes under Cannes-festligheterna i slutet av maj, men på varsitt håll.

Charlotte Casiraghi vid Cannes filmfestival
Charlotte Casiraghi under festligheterna på Cannes filmfestival, men utan Dimitri vid sin sida. Foto:Gigi Iorio / SplashNews.com
Dimitri Rassam vid Cannes filmfestival
Dimitri Rassam utan Charlotte vid sin sida när han syntes i samband med Cannes filmfestival. Foto:Daniele Cifalà/NurPhoto/Shutterstock
Annons

Så var även fallet när Charlotte, några dagar efter hon syntes på filmfestivalens röda matta, dök upp under den helgens Formel 1-tävlingar i Monte Carlo.

Charlotte var alltså märkbart solo, i alla fall i termer av maken Dimitri, som nu sägs vara ett ex. Däremot log hon stort med morbror Albert och hans fru Charlene.

Furstinnan Charlene och Charlotte Casiraghi ler mot varandra
En glad Charlotte Casiraghi, fortfarande utan Dimitri Rassam vid sin sida. Foto:Jakub Porzycki/NurPhoto/Shutterstock

Furstefamiljens tystnad – efter beryktade skilsmässan

I april kom dessutom uppgifter om att Charlotte redan har ett nytt kärleksintresse i form av den franska författaren Nicolas Mathieu. Prinsessdottern och fransmannen ska bland annat ha synts på ett café ihop där de verkade stormtrivas i varandras sällskap.

Allt detta medan skilsmässoryktena alltså fortfarande står okommenterade – men utåt är Charlottes och Dimitris enade front i alla fall tydligt bruten. Och nu har nio månader gått sedan de sist fastnade på bild ihop...

Foto: TT

Annons