Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Skilsmässan skakar kungafamiljen – nu träder nya flamman fram

14 okt, 2024, 10:00
Brittiska kungafamiljen
Skilsmässan skakar den brittiska kungafamiljen – och nu skapar den utpekade nya flamman rubriker.
Annons
Här gör kung Charles det oväntadeBrand logo
Här gör kung Charles det oväntade

Den brittiska kungafamiljen har några tuffa månader i bagaget kantade av sjukdom, dödsfall och kärleksuppbrott.

Bland annat har kung Charles systerson Peter Phillips separerat från Linsday Wallace, och prins Williams och prins Harrys morbror Charles Spencer skilt sig.

Och den sistnämnda, Charles Spencer, har redan en ny utpekad kvinna vid sin sida. Och hon skapar nu stora rubriker.

Plötslig skilsmässa skakar kungafamiljen

Det var i somras som den omskakande nyheten kom – efter 13 år som gifta går Charles Spencer och Karen Spencer skilda vägar.

Vid tillfället lät det som Charles och Karen ändå skildes åt som vänner. Så här lät det när Charles kommenterade skilsmässan till Mail On Sunday:

– Det är oerhört sorgligt. Jag vill bara hänge mig till alla mina barn och mina barnbarn, och jag önskar Karen all lycka i framtiden.

Annons

Och det dröjde inte länge innan en ny kvinna pekades ut som Charles kärleksintresse, Dr Cat Jarman, som Charles tidigare spelat in en podcast med.

Ryktena om Charles och Cats påstådda romans kom efter att de synts ihop vid flera tillfällen efter skilsmässan, och de har även uttryckt beundran för varandras böcker, enligt Tatler.

Nya flamman stämmer ex-frun

Och nu har Cat Jarman hamnat i pressen igen – denna gång för att ha tagit till rättsliga åtgärder mot Charles ex-fru, Karen.

Det skriver bland andra Hello Magazine. Cat ska ha påbörjat den rättsliga processen mot Karen förra veckan, med rubriceringen "missbruk av privat information".

Fler detaljer än så finns inte vid tillfället. Men Charles och Karens skilsmässa, som tidigare alltså verkat fredlig, nagelfars nu på nytt. Det är ju svårt att undvika när Charles utpekade flamma stämmer hans ex-fru...

Foto: TT

Annons