Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Släktingens oväntade ord om Estelle – avslöjar beteendet bakom kulisserna

17 aug, 2024, 16:00
Prinsessan Birgitta berättar vad hon tycker om prinsessan Estelle.
Annons

Prinsessan Birgitta, 87, njuter av livets glada dagar i solsköna Mallorca. Här har hon bott sedan 20 år tillbaka och stora delar av tiden tillbringar hon på golfbanan nära bostaden i Santa Ponsa.

Så lever prinsessan Birgitta i dagBrand logo
Så lever prinsessan Birgitta i dag

Där står hon och prövar sina bevingade slag, applåderar åt andra spelares slag och ger beröm, samtidigt som hon är mån om att hjälpa till med att leta efter bortspelade golfbollar i ruffen.

Tidigare i år var hela kronprinsessfamiljen nere och hälsade på Birgitta. Prins Daniel, som likt Birgitta är en golfspelare av rang, passade då att gå några hål med den erfarna prinsessan.

Annons
Prinsessan Birgitta
Prinsessan Birgitta njuter av livet på Mallorca. [LINDWALL SVEN, LINDWALL SVEN]

Birgittas ord om Victoria

Relationen till den svenska kungafamiljen är fortsatt stark. Trots att hon sällan är i Sverige så ser hon till att prata med broder kungen med jämna mellanrum och har även en god relation till kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Oscar.

Birgitta har berättat för Svensk Damtidning att hon tycker Victoria är helt ”underbar” och att det är mer än trevligt att sitta och samtala med brorsdottern.

– Hon är öppen! Hon har absolut inte näsan i vädret. Men hon måste också hålla en gräns. Och jag tycker att det ska vara en liten gräns. Det måste det vara, säger Birgitta.

Annons

Orden om Estelle

Victorias personlighet verkar även ha först över på dottern prinsessan Estelle, 12. Birgitta ser nämligen flera likheter mellan dem och tycker även att Estelle är en underbar person.

– Hon är väldigt söt. Jag tror hon har ärvt sin mammas känslor och vänlighet.

Så fint att höra!

Prinsessan Estelle
Prinsessan Estelle är lik mamma Victoria, enligt Birgitta! Jonas Ekströmer/TT

Foto: TT

Annons