Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Snart är det dags, Sofia! Se nya gravidbilden

02 mar, 2016, 09:02
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Vilken mage! Sofia jobbar, precis som Victoria, in i det sista. Igår träffade hon och Carl Philip Facebooks Christine Grahn.
Annons
carl philip och sofia fb1

Snart är det dags, Sofia! Men än pågår det kungliga arbetet som vanligt. Under gårdagen träffade prinsparet Christine Grahn, Facebooks nya public policy manager i Sverige, för ett möte på slottet. Christine ingår i Prinsparets stiftelse och hon berättade bland annat om sina idéer för den stora mediajätten.

Under morgondagen, den 3 mars, har Carl Philip och Sofia ytterligare ett möte på slottet. Så nog verkar den höggravida prinsessan pigg på att arbeta – trots den stora gravidmagen. Klart är i alla fall att att den stora dagen närmar sig med stormsteg!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Kungahuset.se

Annons