Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Snart är prinsparet tillbaka på röda mattan

29 dec, 2015, 14:50
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
carl-philip-sofia-ste

Just nu njuter Carl Philip och Sofia av lite lugnt mellandagsmys hemma på Djurgården. Men snart drar den kungliga arbetsterminen igång på riktigt! Och ett av parets första åtaganden blir en favorit i repris. Det ska nämligen delta i Idrottsgalan den 25 januari. Minns ni Carl Philips hyllade tal för två år sedan? Kanske kommer prinsen säga några väl valda ord även nästa år.

kalender

.

På hovets hemsida kan vi även läsa att prinsessan Sofia kommer att vara ute på eget uppdrag i januari. Detta i form av Förintelsens minnesdag, den 27 januari, i Stockholms synagoga. Och mot slutet av månaden vankas det stort styrelsemöte för Prinsparets stiftelse. En stiftelse som Carl Philip och Sofia startat för att främja och stötta barn och ungdomar i omsorg och utbildningsfrågor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons