Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Snart landar Leonore på svensk mark

20 maj, 2014, 09:17
author
Annons
leonore-fb

Äntligen kommer prinsessan Leonore till kungariket Sverige – nedräkningen har börjat! Frågan är var ska de bo?

Sveriges färskaste prinsessa har fötts och tagit sina första andetag på andra sidan Atlanten. Nu väntar svenskarna med spänning på att få lära känna lilla Leonore. Det dröjer inte länge förrän prinsessan Madeleine och Chris O´Neill landar på Arlanda med sin baby.

Var ska Madeleine, Chris och den lilla prinsessan bo under sin sommarvistelse i Stockholm?

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Drottningholm

Hovet ger inget klart svar på detta. Det är sannolikt så att familjen bor på Drottningholm. Där finns naturen, den stora parken, skyddsvakterna och lugn och ro.

madeleine chris -ste

Däremot kommer Stockholmarna säkert få se Madeleine och Chris i närheten av hemmet på Östermalm. Lägenheten på Hovstallet har de kvar. En perfekt övernattningslya när paret är ute på tu man hand och träffar vännerna på restaurang.

Annons
Hovstallet

I julas bodde prinsessan och hennes man där. Det var i samband med drottningens födelsedag som de hälsade på i den kungliga huvudstaden.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

 

 

Annons