Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia då och nu – se bilderna från hennes stora förvandling

24 jun, 2018, 14:00
AvJohanna Bengtsson
Redan under förlovningen 2014 hade Sofias stilförvandling mot att bli prinsessa börjat. Och som den har utvecklats sedan dess! Hårda drag och knalliga färger har bytts ut mot mjukare toner och böljande lockar. Följ med på Sofias stora stilresa!
Annons

Från 2011 var det stylisten Camilla Åstrand som hjälpte Sofia med klädstilen. Men sedan slutet av förra året är det istället stilexperten Lotta Carlsen som väljer ut prinsessans kläder. Och det märks att någonting har hänt!

Sparsamt med smink och svart, långt hår - Sofias look under förlovningen 2014.
Sparsamt med smink och svart, långt hår – Sofias look under förlovningen 2014.

Sofias utseende har förändrats mycket sedan förlovningen 2014, hon har tagit prinsess-stilen till nästa nivå. Hela looken, från topp till tå, är förändrad. Det platta svarta håret har förvandlats till ett böljande Hollywoodsvall. Prinsessan Sofia bär dessutom trendfrisyren balayage, vilket innebär att den naturliga hårfärgen lyfts fram genom olika slingor och nyanser. Allt för en mjukare framtoning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Vilken förändring! Sofia har idag en mjukare framtoning med naturligt vågigt hår.
Vilken förändring! Sofia har idag en mjukare framtoning med naturligt vågigt hår.

Även sminkningen är förändrad. Den tidigare pudervita hudtonen har nu en solkysst look och långa fransar och läppglans hör till vardagslooken.

Klädstilen är elegant och modern. Tidigare valde Sofia ofta plagg i starka färger som rosa, rött och orange. I dag går klädstilen i dovare färger med en lugnare ton, där grön i olika nyanser verkar vara en favorit.

Annons
Prinsessan Sofia på polapriset 2018
En avslappnad gala-frisyr och favoritfärgen grön prydde prinsessan när hon nyligen entrade röda mattan på Polarpriset.
Elegant och modern, två ledord vi kan se i Sofias nya prinsess-stil. Så vacker!
Elegant och modern, två ledord vi kan se i Sofias nya prinsess-stil. Så vacker!

Läs mer: Sofia inspireras av internationella kollegan

Foto: IBL

Annons