Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia: "Det här vill jag säga till mitt 18-åriga jag"

09 aug, 2018, 19:00
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
Prinsessan Sofia fick länge kämpa för att få bort stämpeln som dokusåpakändis. I en intervju berättar hon vad hon hade velat säga till sitt 18-åriga jag, idag.
Annons

Prins Carl Philip och Sofia har aldrig ifrågasatt sitt kärleksförhållande. Men det har däremot andra gjort. När det stod klart att det var Sofia Hellqvist som var prins Carl Philips nya flickvän så uppmärksammades Sofias avklädda modellbilder och medverkan i dokusåpan Paradise Hotel.

– Jag har gått vidare i livet. Jag ångrar ingenting, det har byggt mig som person, sa Sofia Hellqvist till SVT under 2016 års upplaga av “Året med kungafamiljen”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sofia verkar alltid ha haft skinn på näsan och står upp för sina åsikter i olika intervjuer. Medan prins Carl Philip ofta fått kritik för att ha varit för blyg och tillbakadragen. I en intervju i tidningen Kupé intervjuas prinsparet tillsammans, och får frågan:

Vad skulle ni i dag vilja säga till er själva som 18-åringar?

– Jag skulle ha velat tro mer på mig själv, stärka min självkänsla, svarar Carl Philip.

Medan Sofia snarare menar att hon redan hade en stark självkänsla som hon ville bevara.

– Fortsatt att ha en stark tro på dig själv och låt inte andra påverka dig, säger Sofia.

Läs mer: Test: vem av Victoria, Madeleine och Sofia är du?

Foto: Stella Pictures

Annons