Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia fyller på i kalendern

18 mar, 2016, 16:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Sofia väntar med att gå på mammaledighet. Hennes kalender har fyllts på med nya uppdrag.
Annons
sofia-face-ste

Det är inte många uppdrag kvar nu innan Sofia går på mammaledighet. Under fredagen åker hon och prins Carl Philip till Göteborg där de ska vara med vid en välgörenhetsmiddag till förmån för Project Playground och på måndag blir det uppdrag på slottet tillsammans med drottningen. Många trodde att måndagens uppdrag skulle bli prinsessans sista innan den födseln, men kalendern har fyllts på. Enligt kungahuset.se ska hon besöka Sofiahemmets vård- och operationsavdelning den 31 mars. Sofia är Sofiahemmets hedersordförande sedan den första januari i år.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Enligt hovet är bebisen beräknad i april, men det exakta datumet vet bara närmaste familjen. Sofia planerar i alla fall att vara med vid kungens stora födelsedagsfirande på Valborgsmässoafton. Kungen har då fest i dagarna fem och Sofia och kronprinsessan ska enligt hovets officiella kalender vara med vid två av dagarna.

sofia-ste

Prinsessan Sofia efterträdde prinsessan Christina som hedersordförande för Sofiahemmet den första januari i år.

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures.

Annons