Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

"Sofia har ett härligt sätt att vara"

02 jun, 2015, 08:17
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
carl-philip-sofia-tv4

Med bara tio dagar kvar till bröllopet bjuder Tv4 på en öppenhjärtig intervju med Carl Philip och Sofia. Där avslöjar de bland annat vad som gjorde att de sa “klick” den där sommardagen för snart sex år sedan. 

– Jag kanske inte har känt kärlekens magi innan jag träffade Sofia.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-carl-philip-tv4
Annons
carl-philip-sofia-tv4

– Sofia har ett härligt sätt att vara. – Carl Philip är min bästa vän på många sätt.

De får också frågor om vilka likheter som finns mellan prinsens kungliga uppväxt och Sofias uppväxt i Älvdalen. Carl Philip berättar bland annat om närheten till djur och natur som en gemensam brännpunkt. Strax därefter kommer också frågan om det inte vara nervöst att träffa Sofias föräldrar för första gången.

– Det är klart att det var pirrigt. Men när de öppnade dörren och gav mig en stor kram släppte all nervositet, säger prinsen och ler varmt mot sin fästmö.

Och visst är de nervösa inför den stora dagen men de riktiga bröllopsnerverna har inte kickat in än.

– Det är nog framme vid altargången som man inser vad man har gett sig in på, säger Sofia med glimten i ögat.

Av: Ellen Myrgård

Foto: Tv4

 

 

Annons