Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia har varit på första uppdraget med svärföräldrarna

14 apr, 2015, 14:44
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
sofia-kungaparet-hovet

Nu kan Sofia Hellqvist pusta ut! Första jobbdagen med svärföräldrarna är till ända.

Idag intog organisationen Global Child Forum Kungliga Slottet. Och med på mötet var kungaparet, kronprinsessan Victoria och – Sofia Hellqvist. Dagen inleddes med samtal om föregående års resultat och framtida målsättningar. Därefter diskuterades det hur barns rättigheter kan bli en del i olika företags kärnverksamhet. Sofia, som ju brinner för barnens rätt, var med och lyssnade. Det är den första kungliga aktiviteten som hon har deltagit i utan Carl Philip.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Svensk Damtidning har intervjuat organisationens ordförande Ulf Karlberg som berättar att nästa stora Forum kan komma att äga rum i Sydafrika. Därför är det extra viktigt att Sofia sätter sig in i verksamheten.

Av: Ellen Myrgård

Foto: Kungahuset.se

 

Annons