Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia och Carl Philip berättar om näthatet i nytt blogginlägg

02 sep, 2016, 11:13
AvJohanna Lejon
Häromveckan lanserade prins Carl Philip och prinsessan Sofia sin nya sajt och blogg. Nu kommer deras andra inlägg.
Annons
SofiaStella

I förra veckan var det premiär för prins Carl Philip och prinsessan Sofias nya hemsida, en sajt som främst kommer att handla om prinsparets stiftelse och de frågor som stiftelsen kommer att jobba kring coh kämpa för. Nu har paret skrivit ett nytt inlägg på sajtens blogg. Och precis som i förra inlägget berör man också denna gång svåra frågor, som mobbing och utsatthet, bland annat på nätet.

“Precis som det utanför nätet existerar hat, mobbing och kränkningar, existerar det även på nätet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I spåren av nätmobbning kommer andra utmaningar, exempelvis att många vuxna inte vet hur de ska prata med unga om nätet. Detta grundar sig i att många helt eller delvis saknar kunskap om den virtuella värld som till stor del utgör ungas verklighet”, skriver prinsparet.

Läs hela inlägget här!

Av: Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

 

Annons