Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia och Carl Philips kärleksresa - åker tillbaka till favoritplatsen

06 sep, 2016, 14:53
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
I oktober gör prins Carl Philip och prinsessan Sofia en mycket speciell resa. Vi vet vart de ska åka!
Annons
Carl-Philip-Sofia-Ibl

Värmland har en särskilt plats i Sofia och Carl Philips hjärtan. Det var ju där, i Carl Philips sportstuga i Sunne, som de tillbringade mycket tid innan omvärlden visste om deras romans. Det var också till Värmland som Carl Philip och Sofias allra första gemensamma resa som prinspar gick. Det var i augusti förra året och besöket blev en riktig succé. Nu ska den återupprepas.

Enligt hovets officiella kalender reser prins Carl Philip och Sofia till sitt hertigdöme den 21 oktober. De reser på inbjudan av landshövding Kenneth Johansson och Hushållningssällskapet Värmland, skriver Länsstyrelsen i ett pressmeddelande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Foto: IBL.

Annons