Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia och Carl Philips privata lycka – som bara de närmaste vet om!

31 jul, 2024, 17:00
Prinsessan Sofia, prins Julian, prins Carl Philip, prins Gabriel och prinsessan Alexander
Prinsessan Sofia och prins Carl Philips privata lycka – som bara är en månad bort!
Annons
Gulliga ögonblicket mellan Gabriel och Julian – charmar alla!Brand logo
Gulliga ögonblicket mellan Gabriel och Julian – charmar alla!

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia är i den unika positionen att inte bara vara man och fru – de är också kungliga kolleger.

Allt som oftast ser vi prinsparet i deras officiella roll ute på det kungliga fältet men ibland får vi glimtar av makarnas privatliv.

Så har varit fallet nu under deras privata semester på Öland nu i sommar, och om bara en månad väntar ytterligare en privat lycka för paret...

Prinsfamiljens stora lycka

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har tre små prinsar som förgyller deras liv – sönerna Alexander, 8, Gabriel, 6 och Julian, 3.

Annons

Barnen har vi fått se en hel del under sommaren. Inte minst på Victoriadagen då de alla - för första gången - var med och mötte gratulanter som samlats utanför Solliden slott.

Här kunde vi se hur mycket pojkarna växt, och prins Gabriel var en underbar storebror till lille Julian och hjälpte honom kamma håret bakom örat:

Prins Gabriel kammar prins Julians hår bakom örat
Prins Gabriel är en underbar storebror! Foto: Svensk Damtidning

Och om exakt en månad, den 31 augusti, kan vi vänta oss ytterligare en glimt av Gabriel. Då fyller han nämligen 7 och om prinsparet håller sig till traditionen kommer vi få en nytagen födelsedagsbild på prinsen.

Annons

En privat lycka för prinsfamiljen som alltså ändå kommuniceras utåt. Men hur Gabriel kommer firas når inte allmänheten, det är som sagt en privat händelse – som bara de närmaste vet detaljerna om.

Prins Gabriels underbara personlighet

Prinsparets födelsedagsbilder brukar innehålla en liten beskrivning av huvudpersonen i fråga, där vi om Gabriel fått veta att han är ""fin", "ödmjuk" och "familjens charmiga glädjespridare".

Något man nästan kan se på bilderna – prinsen är verkligen oerhört charmig!

Prins Gabriels födelsedagsbilder
De tre senaste födelsedagsbilderna på prins Gabriel, från 2023, 2022 och 2021. Foto: Instagram/prinsparet

Foto: TT, Svensk Damtidning, Instagram/prinsparet

Annons