Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia: Så är det att ha en fem månader gammal bebis därhemma

28 sep, 2016, 10:28
AvJohanna Lejon
Nu öppnar prinsessan Sofia upp och berättar om vardagen som småbarnsmamma. I en intervju med Svensk Damtidning avslöjar hon hur det är att ha en fem månadet gammal bebis därhemma.
Annons
Princess Sofia at  Sven-Harrys Art Museum

I går kväll var det dags för prinsessan Sofia att bege sig ut på kungligt uppdrag igen. Utställningen “Porfyr – den kungliga stenen” skulle invigas på Sven-Harrys konstmuseum i Stockholm och prinsessan Sofia var på plats för att invigningtala. Porfyr ligger såklart prinsessan nära om hjärtat eftersom den speciella stenen kommer från Sofias hemort. Stenen har dessutom kunglig anknytning eftersom Karl XIV Johan senare köpte porfyrverket i Älvdalen för att den fattiga befolkningen skulle få en behövlig arbetsinkomst.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I samband med invigningen träffade Svensk Damtidning Sofia, som var på ett strålande humör, för en kort pratstund.

Hur känns det att vara här i dag?

– Det känns jättebra! Det ska bli väldigt spännande att se utställningen eftersom porfyren har en väldigt speciell plats i mitt hjärta.

Har prins Alexander fått besöka Porfyrmuseet i Älvdalen än?

– Nej, inte riktigt ännu. Men det ska han givetvis få göra.

Prinsessan Sofia berättade också hur livet med lille Alexander är.

Hur är det att ha en liten fem månader gammal bebis därhemma?

– Det är faktiskt helt fantastiskt!

Av: Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons