Sofia särbehandlas på Märtha Louises bröllopsfest – anställda informerade
Efter fem år är prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett äntligen äkta makar, och enligt tidningen Hello var det inte ett öga torrt när de sade sina äktenskapslöften.
Dagen fortsatte med Afternoon tea inne på Hotel Union, och efter det fick gästerna en stund att svida om inför kvällens galamiddag och efterföljande bröllopsfest ända in på småtimmarna.
Och då råder lite särskilda regler för vår prinsessan Sofia...
Prinsessan Märtha Louises späckade schema för bröllopsgästerna
Ja, det är ett fullspäckat schema som väntar de 350 bröllopsgästerna, avslöjar det program som läckt ut till pressen.
Och ikväll blir det galej för hela slanten: brudparet bjuder in till galamiddag, följt av att bröllopstårtan ska ätas, brudvalsen – och sedan öppnar dansgolvet vid 22:50!
Baren är öppen till 03:00 på söndagsmorgonen, så det väntas bli fullt ös inne på Hotel Union. Man kan dock vänta sig sparsamt med glimtar från festen. Det är bara magasinet Hello! som får fotografera inne på hotellet, och resten av pressen får hålla sig utanför.
VIDEOS FRÅN svenskdam
Prinsessan Sofia särbehandlas på bröllopsmiddagen
Trots det enorma hemlighetsmakeriet har detaljer läckt ut i pressen – däribland menyn för kvällen. Norska Se och Hör delar ett foto på menyn, som ser ut som följande:
Förrätt: Kammusslor från Frøya, serveras med päron, sötpotatis och citruspärlor.
Huvudrätt: Vild hälleflundra, serveras med pumpapuré, kantareller och sensommargrönsaker.
Dessert: Cheesecake med hallon, citron och sorbet.
Och den som har koll på sina kungligheter vet att det här är en meny som kan ställa till det. Prinsessan Sofia är ju vegetarian, och ibland har det även inkluderat fisk. Om så fortfarande i fallet kommer ju Sofia på specialkost under galamiddagen – vilket de anställda såklart har full koll på.
Dessutom är faktiskt brudparet själva vegetarianer, så Sofia är i gott sällskap. Märtha Louise har själv avslöjat det för norska Se och Hör, och inte heller Durek äter kött.
Foto: TT