Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia släppte loss på populära festivalen – se bilderna!

08 jul, 2019, 10:30
AvEmma Sanderberg
Sofia gick all in och dök upp till den populära festivalen med 90-tals kläder tillsammans med sina kompisar.
Annons

“Vi som älskar 90-talet” är sedan 2016 en återkommande festival som lockar massvis med folk. De som växte upp under 90-talet känner nog fortfarande hur Aquas, Cascadas och Markoolios musik sitter kvar i benmärgen. Årets festival hölls nu i helgen, den 6 juli, på Zinkensdamm IP, och en återkommande gäst på nostalgifestivalen var ingen mindre än 80-talisten prinsessan Sofia.

Dansade på VIP-läktaren

Under förra årets festival sågs prinsessan Sofia festa loss med sina kompisar, och det måste blivit en succé för kompisgänget eftersom de återkom även denna gång. I sällskapet syntes Sofias systrar Lina och Sara Hellqvist samt vännerna Niclas Rahm, Madeleine Rahm och William Värnlid.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Precis som många andra av besökarna hade även Sofia klätt sig som man gjorde på 90-talet, med vita byxor, keps, choker och t-shirt med tryck stod hon och sjöng med i låtarna på VIP-läktaren. Trots att det blåste en hel del på lördagen så var det riktigt varmt när solen tittade fram, och prinsessan Sofia såg till att släcka törsten med ramlösa.

Se bilderna här:

Det var flera som uppmärksammade att Sofia deltog i festivalen och sångaren i det tyska housebandet Snap! ropade ut till publiken att det var en ära att få uppträda inför en kunglighet.

 

Foto TT

Annons