Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias comeback - idag är hon tillbaka på favoritorten

04 aug, 2016, 09:29
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Idag är en speciell dag för prinsessan Sofia. Hon är nämligen tillbaka i Båstad - staden där hon och Carl Philip träffades för sju år sedan.
Annons
sofia ste

Sommarledigheten är över för prinsessan Sofia. Idag är hon i Båstad för att bland annat träffa Fredrik Reinfeldt och flera näringslivshöjdare. Projektet heter “Gränslösa möten” och Sofia är där med sin hjälporganisation Project Playground. Det är förstås något alldeles särkilt att representera i just Båstad. Det var ju nämligen där som hon och prinsen träffades för sju år sedan. Och Carl Philip och lillprins Alexander är med henne som stöd. Under onsdagen sågs de glida runt på den skånska tennisorten tillsammans med vännerna Jan-Åke Hansson och Josephine Yllner, rapporter Expressen. Sällskapet åt bland annat middag på den nyöppnade restaurangen Havsrepubliken nere vid hamnen. Sofia åt paradrätten krabbtacos och dessutom passade prinsen på att ta en tur på gokartbanan i Laholm.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
CarlPhilipStella2
Idag befinner sig Sofia i Båstad för ett uppdrag med Project Playground. Och med sig har hon Carl Philip och lillprins Alexander.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

 

Annons