Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias favoritdesigners nominerade till stort modepris

15 dec, 2016, 10:32
AvJohanna Lejon
I dag släppte ELLE-galan sina nomineringar till priset Årets designer.
Annons
Prince Carl Philip, Princess Sofia

I slutet av januari går modegalan ELLE-galan av stapeln. Och i dag släppte ELLE de nominerade till priset Årets designers. Bland de nominerade finns både Carin Rodebjer för märket Rodebjer och Elin Alemdar för Stylein.

Motiveringarna lyder:

“Urbant, kvinnligt, mjukt och elegant. Carin Rodebjer kan konsten att fånga samtiden i en signaturstark look för den moderna kvinnan. Garderobsfavoriter som fungerar lika bra till vardag som fest.”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Samt:

“Feminint, stilsäkert och tidlöst, men alltid med en nyskapande aktualitet. Elin Alemdar är en mästare på samtida garderobsklassiker som håller i längden – skandinavisk minimalism med en twist.”

Annons
Prince Carl Philip, Princess Sofia

Prinsessan Sofia är mycket förtjst i både Rodebjers och Styleins deisgn. På Polarpriset i år bar hon en kjol och en topp från Rodebjer och på kungens Nobelmiddag för pristagarna den 11 december bar hon en rosa kreation signerad Stylein.

SofiaCarlPhilipIBL

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons