Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias hemliga fest med vännerna

02 feb, 2017, 13:37
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Hovet berättade inget!
Annons
Sofia-Carl-Philip.2

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har hållit en låg profil den senaste månaden. De har inte haft några gemensamma programpunkter inplanerade och som vi tidigare berättat är Sofias kalender tom de kommande månaderna.

Men under onsdagen fick vi alla fall höra prinsparet intervjuas i podcasten “Jakten på likes” som görs av programledarna Isa Galvan och Linnea Holst i samarbete med Prinsparets stiftelse.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu avslöjar hovet att podden firades i allra största hemlighet. På kungahusets hemsida står det nämligen att Carl Philip och Sofia bjöd in till exklusiv lanseringsfest för att berätta mer om projektet. Men någon fest fanns inte inplanerad i prinsparets officiella kalender.

Annons

Gästerna bjöds på bubbel och både Sofia och Carl Philip tog tillfället i akt och tackade för den positiva responsen.

– Vi har själva blivit utsatta på nätet. Det har blivit till en stark drivkraft att hjälpa andra som blir utsatta. Och det är just därför vi valt att jobba med detta i vår stiftelse, sa prinsen enligt kungahuset.se.

Sofia och Carl Philip med programledarna Isa Galvan och Linnea Holst.
Sofia och Carl Philip med programledarna Isa Galvan och Linnea Holst.

Bland gästerna fanns bland annat juridikprofessor Mårten Schultz, kriminologen Maria Dufva och medieprofilen Anitha Schulman som under onsdagen delade den här bilden till sina följare på Instagram.

Annons
Anitha-Schulman

Av: Liv Sander.

Foto: Kungahuset.se, Instagram.com/anitha_schulman

Annons