Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Äntligen! Sofias hemliga kärleksresa med Carl Philip – här är alla detaljer

29 aug, 2024, 08:00
Prinsparet lämnar Stockholm – för en resa som kommer gå i kärlekens tecken.
Annons

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har en spännande vecka framför sig. Snart beger de sig till Norge, för att fira kärleken mellan prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett – och redan veckan därpå är det dags att packa väskorna igen.

Då lämnar de Villa Solbacken för en spännande resa, som kommer väcka gamla känslor till liv igen!

Prinsessan Sofia hyllas: ”En social talang”Brand logo
Prinsessan Sofia hyllas: ”En social talang”

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip åker till Värmland

Den 4:e och 5:e september har Sofia och Carl Philip ett officiellt besök till Värmland inbokat – och det är ett fullspäckat schema som väntar. Resan har varit hemlig in i minsta detalj, det är ju ett stort maskineri som ska klaffa och alla faktorer måste sitta när det vankas kungligt besök.

Annons

Men nu kan hovet berätta att resan äger rum, och Länsstyrelsen Värmland delar med sig av det fullständiga schemat som kommer sträcka sig runt Arvika, Eda och Karlstad.

Sofia och Carl Philip kommer bland annat besöka Fredsmonumentet i Morkulien där de kommer få plantera sitt egna träd, och äta middag på Residenset med specialinbjudna gäster från länet – och mycket, mycket mer!

Prinsparet i Värmland 2023.
Prinsparet i Värmland 2023.Fredrik Sandberg/TT
Annons

Prinsessan Sofia och prins Carl Philips hemliga gömställe

Just Värmland är en plats som prinsparet håller särskilt varmt om hjärtat, så de längtar såklart efter att få återvända. De är ju Värmlands hertig och hertiginna, och har varit där flera gånger i det officiella.

Men faktum är att de gärna åker till Värmland privat också – utan att allmänheten får nys om det. Här har de ju sitt alldeles egna gömställe, fritidshuset i Sunne.

Prinsparets hus i Sunne
Det diskreta huset i Sunne.

Här tillbringade paret mycket tid som nykära, när ingen ännu visste om deras romans. Huset på 150 kvadrat är diskret beläget vid sjön Rottnen, och var den plats de kunde umgås på som helt "vanliga", utan att bli störda av nyfiken press.

– Det var här i huset utanför Sunne som Carl Philip och Sofia Hellqvist skulle ta sina första vacklande steg mot en relation tillsammans, har Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall konstaterat.

Så visst kommer resan vecka massa härliga kärleksminnen till liv – även om det står jobb på schemat denna gång!

Foto: TT

Annons