Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias klädkrock på kändisgalan

20 dec, 2016, 12:25
AvJohanna Lejon
Oj!
Annons
Svenska hjältar galan, 2016-12-13

Ibland blir det klädkrockar – även för de kungliga! En sådan skedde faktiskt häromveckan, på Svenska Hjältar-galan.

Prinsessan Sofia fanns på plats på galan för att representera kungahuset och kungafamiljen, samt för att dela ut priset Årets Eldsjäl. Som vanligt gjorde prinsessan ett fullständigt strålande jobb, hon var säker, bekväm och rev ner stora applåder. Dessutom var hon ursnygg i sin 1970-talsdoftande kostym i svart mjuk sammet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Svenska hjältar galan, 2016-12-13

Oufiten kom från By Malina och Sofia hyllades för sin look. Men vad många inte märkte var att det faktiskt ägde rum en liten klädkrock på galan. En annan person, som också valt att klä sig i sammet kvällen till ära var Kulturminister Alice Bah Kuhnke. Alice dök upp i en nästan exakt likadan kavaj som Sofia. Snygg den också, men lite oturligt var det nog allt.

Annons
Svenska hjältar galan, 2016-12-13

Se fler klädkrockar här>>>

Av: Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons