Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias lyxprylar till Alexander

19 aug, 2016, 15:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
För de små är endast det bästa gott nog. Det vet alla småbarnsföräldrar. Här är Sofia och Carl Philips val.
Annons

För förstagångsföräldrar öppnar sig en helt ny värld med barnvagnar, babyattiraljer och leksaker. Inför första barnet är det mycket som ska inhandlas ett av de viktigaste köpen är barnvagnen. Många känner säkert igen sig i våndan att välja den bästa modellen. För- och nackdelar vägs mot varandra och prislappen har oftast ingen betydelse.

Inför Alexanders födelse valde Sofia och Carl Philip en barnvagn av modellen Emmaljunga Viking White Leatherette som kostar från 9800 kronor i butik. Det var den Sofia rullade fram och tillbaka över stallbacken på Stenhammar i början av sommaren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sofia-Alexander1

På Solliden kunde vi sedan se att Alexander vilade i en vagn av märket Bugaboo. Kanske var det ett lån från någon av kusinerna – Madeleine har flera Bugaboo-vagnar – för någon vecka senare kunde vi se Carl Philip dra en sprillans ny vagn på Båstads gator. Det nya vrålåket är en Emmaljunga NXT 90 som marknadsförs som varumärkets mest pålitliga och kraftfulla barnvagnar. Prislappen är drygt 11 000 kronor.

Annons
Sofia-Alexander-Ste

Av: Liv Sander.

Foto: Charles Hammarsten/Stella Pictures.

Annons