Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias markering: "Väldigt viktigt"

01 feb, 2017, 09:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Sofia sätter ner foten.
Annons
Prince Carl Philip and Princess Sofia at SOMAS, Värmland

I dag har podcasten “Jakten på likes” premiär. Det är Prinsparets stiftelse som är intativtagare och redan i det första avsnittet är Carl Philip och Sofia gäster och berättar om sitt engagemang i frågor som rör hat och mobbing på nätet.

– Det är svårt att vet hur man ska agera och var man kan få hjälp. Och vad är ok och vad är inte ok, säger prins Carl Philip i ett första smakprov som finns att lyssna på här.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har valt att rikta arbetet i sin gemensamma stiftelse mot just näthat och mobbing på grund av dyslexi.

– Det känns väldigt viktigt att vara här. Den tar upp frågorna vi brinner för, säger Sofia.

Hon och prins Carl Philip har tidigare berättat att det finns egna erfarenheter bakom engagemanget.

– Jag kan säga “läs inte kommentarerna och ta inte åt dig”. Men det är ju så himla svårt. Man tar åt sig och det har jag också känt, säger prins Carl Philip.

“Jakten på likes” har premiär i dag onsdag klockan 16.00.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons