Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias nya selfie-förbud

09 mar, 2017, 13:16
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Beskedet kom inför invigningen.
Annons

Prinsessan Sofia är i dag i Södertälje för att inviga Nya Södertälje sjukhus. Sofia anlände strax före klockan 13 och var på ett strålande humör. Hon ska dels invigningstala, dels se sjukhusets nya avdelningar.

Schemat är med andra ord pressat och när invigningens konfrencier Titti Schultz inledde den högtidliga ceremonin förklarade hon att prinsessan Sofia på grund av tidsbrist inte kommer att ställa upp på selfies under dagen. Det rapporterar vår reporter Margareta Gotthardsson som är på plats.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Men vill ni ta en selfie med en kvinna med långt mörkt hår så har ni mig, sa Titti från scenen och det fick Sofia att skratta högt.

Svensk Damtidning rapporterar också på Instagram under @svenskdamtidning. Följ oss där!

Foto: Stella Pictures.

Annons