Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias nya uppdrag – hovet fyller på i kalendern

07 feb, 2017, 14:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Första offentliga uppdraget på 12 veckor.
Annons
Sofia.ibl

Som vi tidigare skrivit har prinsessan Sofia inlett det nya arbetsåret i ett lugnare tempo. Hon och prins Carl Philip har varit på resa i Sydafrika och har inte haft några gemensamma offentliga uppdrag sedan den 20:e december förra året. Förra veckan överraskade de dock rejält genom att hålla en hemlig lanseringsfest för podcasten “Jakten på likes” som de även medverkade i som gäster.

Men nu har hovet fyllt på i Sofias kalender. Den 9:e mars kommer hon att vara med under invigningen av Nya Södertälje sjukhus, enligt kungahuset.se.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL.

 

 

Annons