Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias nya viktiga uppdrag

27 feb, 2017, 18:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Spännande!
Annons
Sofia-stella

Det är inte bara kronprinsessan som fyllt på i kalendern. Även prinsessan Sofia och prins Carl Philip har nya uppdrag. Hovet meddelar nu att prinsparet kommer att vara med under invigningen av Fryshuset Husby den 17:e mars.

Sofia är mycket insatt i Fryshusets arbete. Hennes välgörenhetsorganisation Project Playground har tillsammans med Fryshuset projektet Great Corner Lugna Gatan som numera är verksamt i Sydafrika. Sofias allra första uppdrag som prinsessa var också under en diplomeringsceremoni för just Great Corner Lunga Gatan på Fryshuset.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Stella Pictures.

 

Annons