Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias otroliga kärleksgäst till Carl-Philip – kärleken flödar!

13 aug, 2024, 11:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Prinsparets kärlek blir extra tydlig för varje dag som går!
Annons
Här stjäl Estelle och Sofia showen på stjärnans konsert!Brand logo
Här stjäl Estelle och Sofia showen på stjärnans konsert!

Kungens jubileumsfirande förra året är något man sent glömmer!

Festligheterna blev nästintill en modeshow för kungligheterna, som alla visade upp spektakulära looks från topp till tå under firandet.

Men det var två stycken turturduvor som stack ut lite extra...

Alla vände sina blickar mot prinsparet!

Prinsessan Sofia har verkligen blivit en av Sveriges främsta modelejon!

Annons

Allt ifrån jubileumsföreställningen på Drottningholms slottsteater till jubileumsmiddagen på slottet – Sofia är alltid i framkant när det gäller skarpa kreationer från olika designers.

Under jubileumsveckan bjöd hon på klänningar i alla färger – hon bekräftar verkligen uttrycket: "en skönhet klär i allt".

Kärleksgesten som skapade rubriker

Under galamiddagen på Stockholms slott bar Sofia en elegant gul klänning från Safiyaa med bara axlar och figurnära passform.

Och sen har vi den fantastiska gesten och detaljen som vi bara inte kan sluta prata om – nämligen accessoaren hon bar på sitt huvud.

Kvällen till ära bar hon sin bröllopstiara! Tiaran var en bröllopsgåva från kungaparet och det har blivit prinsessans absoluta favoritsmycke – som hon bär vid speciella tillfällen.

Tiaran har en speciell plats i prinsparets hjärtan.

Att Sofia bar tiaran under kungens firande kan ses som både en hyllning till kungaparet och förstås hennes make, prins Carl Philip.

Annons

Den vackra kärleksgesten uppmärksammades av gäster på festen men även av tidningar utomlands som uppmärksammade hennes medvetna val.

Vi kan helt enkelt inte få nog av Sofia och Carl-Philip och vi är spända över att se vad årets jubileum har ett erbjuda!

Bild: TT

Annons