Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias överraskande satsning – premiär om en vecka

24 jan, 2017, 11:26
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Nedräkningen har börjat.
Annons
Sofia.Ste

Som Svensk Damtidning tidigare skrivit startar prins Carl Philip och prinsessan Sofia genom sin stiftelse en ny podcast om livet på nätet. Podcasten heter “Jakten på likes” och programledare är Isa Gavlan och Linnea Holst som arbetat mycket med just ämnet nätrespekt.

Och startdatumet närmar sig! I bloggen på prinsparetsstiftelses hemsida står det nu att podden har premiär onsdagen den 1:a februari.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Syftet med podden är att ge lättillgänglig information om de vanligaste sociala medierna där barn och unga hänger idag. Men även ge förslag på ingångar till samtal om dessa”, står det om “Jakten på likes” på Prinsparetsstiftelse.se.

Prinsparetsstifelse lanserade Carl Philip och Sofia förra året och de meddelade då stolt att de valt att engagera sig i frågor som rör just mobbing på nätet och mobbing på grund av dyslexi. Om de kommer att medverka i “Jakten på likes” är dock oklart.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons