Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias underbara festkväll - se bilden

21 nov, 2016, 08:21
AvJohanna Lejon
I fredags var det dags för fest för prinsessan Sofia. Då hölls en stor välgörenhetsmiddag för Sofias hjärteorganisation Project Playground.
Annons
n2vpmys9e4iqanxtkofn

Precis som för ett år sedan var det fest- och konferensvåningen Nio Rum i Stockholm som i fredags bjudit in ett hundratal gäster för att deltaga i en middag med auktion till förmån för Project Playground.

“Kvällens huvudhändelse, auktionen, leddes av eminenta och kvicka Peder Lamm som arbetat med Project Playground under flera år. Med sin kunskap och humor gjorde han auktionen minst sagt rafflande och glädjefylld med många twister. Totalt samlades det in strax över en miljon kronor under kvällen till förmån för Project Playground”, skriver Project Playgorund i ett pressmeddelande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En av de inbjudna, på middagen, var givetvis Project Playgorunds grundare och hedersordförande prinsessan Sofia.

Annons

– För oss på Nio Rum är det självklart att vara med och bidra till ett bättre samhälle. För andra året i rad fick vi nu möjlighet att stödja Project Playgrounds verksamhet, en verksamhet som vi följt länge och sympatiserar med. Vi kan se att deras hårda arbete verkligen gör skillnad , säger Carl Johan Legert, VD för Nio Rum, i ett pressmeddelande.

Kvällen var, med sina en miljon kronor insamlade, en stor succé.

– Vi är otroligt tacksamma för det fina engagemang som visades under kvällen, både från gästerna, Nio Rum, Stilournalen, Peder Lamm och de företag och privatpersoner som så vänligt skänkt objekt till auktionen. Det under kvällen insamlade beloppet betyder att Project Playgrounds verksamheter kan säkra ett stort antal barns rätt till en trygg tillvaro med goda möjligheter att skapa sig en ljus framtid, säger Daniel Madhani generalsekterare för Project Playground.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl, Project Playground.

Annons