Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sommarens trendfärg som alla kungligheterna väljer

18 jun, 2018, 20:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kronprinsessan Victoria, prinsessan Sofia och drottning Silvia är alla "pretty in pink". Men de är inte de enda kungligheterna som har hakat på den nya trendfärgen.
Annons

Tidningen Vouge skrev redan tidigt i våras att vårens färg var rosa och rött. Modehus som Gucci, Armani och Erdem har alla visat rosa på catwalken. Naturligtvis har våra välklädda kungliga damer redan anammat den nya heta trendfärgen.

Se själva här hur man kan bli “pretty in pink” – precis som våra kungligheter.

Alltid färgmatchad

Som vanligt var drottning Elizabeth perfekt färgmatchad med både hatt och kappa under denna dag ute vid Windsor Castle då det var dags London Marathon. Till och med buketten stämde in i nyanserna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Drottning Elizabeth i rosa.

Victoria på audiens i ljusrosa

Kronprinsessan Victoria på väg till en audiens på slottet klädd i en supersnygg ljusrosa klänning från Ralph Lauren. Även väskan och örhängena var i rosa.

Annons
Kronprinsessan Victoria i rosa.

Byxdress för Máxima

Kanske inte den mest perfekta outfiten vi sett på annars så läckra drottning Máxima, här klädd i en svagt rosa byxdress under ett officiellt besök i Luxemburg. Spana in både handskar och kuvertväska som gick perfekt ton i ton.

Läs mer: Tragedi för drottning Máxima – lillasystern Inés har gått bort

Drottning Máxima.

Blommig kappa

Små söta blommor prydde den spanska drottning Letizias snygga rosa kappa, som kom från en av hennes favoritdesigners, Carolina Herrera. Kolla in pumpsen som är i precis samma nyans som kappan!

Annons

Kostym i babyrosa

Prinsessan Sofia besökte Sophiahemmet i somras i denna fina byxdress. Outfiten kom från Sand hade en ljuvlig babyrosa nyans. Men naglarna var röda och väskan svart.

Prinsessan Sofia i rosa.

Drottninglika Margrethe

Den danska drottningen brukar annars gilla starka färger men här ser vi drottning Margrethe i en elegant puderrosa klänning under festligheterna kring sonen kronprins Frederiks 50-årsdag.

Annons

Läs mer: Drottning Margrethes känslofyllda tal till Frederik: “Din pappa var stolt!”

Drottning Margrethe.

Festklädd i rosa

Även en bild från Danmark och kronprins Frederik 50-årsfestligheter. Under presentationen av ett nytt porträtt såg vi kronprinsessan Mary i denna knallrosa klänning från NR 21.

Kronprinsessan Mary i rosa klänning.

Omtalad kappa

Prinsessan Madeleines kappa blev ganska omtalad i media när hon bar den under prins Gabriels dop. Det var nämligen en rejält exklusiv och dyr persianpäls i puderrosa som fick en del att höja på ögonbrynen.

Annons

Läs mer: Uppgifter: Madeleine bar kappa värd 144 000 kronor

Prinsessan Madeleine i rosa kappa.

Vårfin i rosa

Drottning Silvia tog emot några skolbarn på slottet i våras som skulle sälja majblommor, passade klädd var vår drottning, i denna färgstarka rosa kavaj som hon matchat med en mörkblå kjol och vit blus.

Drottning Silvia i rosa kavaj.

Besökte Sverige i fuchsia

När prins William och Kate besökte Sverige i början på året bar hon en färggrann mammakappa från Mulberry i en underbar rosa nyans, fuchsia. Den lyste verkligen upp vintermörkret!

Annons
Hertiginnan Kate i Sverige.

Läs mer: Läsarnas hyllningar till Victoria: ”Som en grekisk gudinna!”

Foto: Stella Pictures

 

Annons