Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sorg i det danska kungahuset

09 sep, 2015, 11:12
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
henrik-margrethe-ste

Inte nog med att prins Joachims exhustru Alexandra ska skiljas. Prins Henriks syster har precis avlidit.

Drottning Margrethes make prins Henrik har sorg, hans syster har avlidit, 67 år gammal. Det danska hovet meddelar nu att madame Maurille Beauvillain de Monpezat, har avlidit i sitt hemland Frankrike efter en längre tids sjukdom. Maurille Beauvillain de Monpezat, som var gift med Jacques Beauvillain, var den yngste av prins Henriks syskon. Prins Henrik och Maurilles föräldrar var greve André de Laborde de Monpezat och grevinnan Renée de Monpezat, ni kan läsa mer om släkten på danska TV2nyheterna här.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
henriks-syster-maurille-ao

Maurille Beauvillain de Monpezat har avlidit.

I pressmeddelandet står det också att hon kommer att begravas i Frankrike, antingen på fredag eller på lördag i denna vecka.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons