Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Spännande detaljerna i nya bilden på Oscar

02 mar, 2017, 10:29
author Margareta
Margareta
Har ni lagt märke till detta?
Annons
prins-oscar-fodelsedag-kungahuset

Var och när togs födelsedagsbilden på prins Oscar? Det är en fråga många ställer sig, men som hovet inte vill svara på. Däremot finns några spännande detaljer på den nya bilden.

prins-oscar-kungahuset2

Det ser ut som om det är solen som skiner på bilden över Oscar, och prinsen sitter i en t-shirt. Något som är omöjligt i Sverige under denna årstid. Detta bör alltså betyda att bilderna är tagna under familjens semester. Vilket också förklarar varför kronprinsessan själv tagit en officiell bild till hovets hemsida för första gången.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Om bilden är taget i ett varmare land än Sverige skulle dessutom bakgrunden kunna vara ett parasoll eller liknande som skyddar prinsen från solen.

prins-oscar-kungahuset1

Den mest spännande detaljen syns dock i prins Oscars ögon. Zoomar vi in syns en person i ögonen som håller något föremål i handen. Antagligen är det fotograf Victoria som syns samtidigt som hon tar bilden.

Foto Kronprinsessan Victoria/Kungahuset.se

Annons